Happy Halloween Roasted Chestnuts Autumn ๐Ÿ‚ Traditional Healthy Food Motivation ๐ŸŒฐ๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘ป๐Ÿค—๐ŸŒž๐Ÿ˜‹๐Ÿฅณ๐Ÿ…๐ŸŒฟ๐Ÿง—โ€โ™€๏ธ๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธ๐ŸŒฐ

Happy Halloween ๐ŸŽƒ ๐Ÿ ๐Ÿ‚ Traditional Healthy Food Roasted Chestnuts ๐ŸŒฐ ๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‘ป๐Ÿค—๐ŸŒž๐Ÿ˜‹๐Ÿฅณ๐Ÿ…๐ŸŒฟ๐Ÿง—โ€โ™€๏ธ๐Ÿง˜โ€โ™€๏ธ

โš ๏ธ๐Ÿค—Friendly reminder this halloween ๐Ÿ‘ป, that there is GOOD ๐Ÿ˜‡, BETTER ๐Ÿ’ฏ, and WORST ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฎโ˜ ๏ธchoices

๐Ÿ˜‹โœ…๐Ÿ‘ŒChestnut ๐ŸŒฐ๐Ÿ˜‹Perfect,healthy, delicious, affordable, convenient, to sooth your inflation, recession and depression woes ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ˜ฉ๐Ÿ˜ฅ๐Ÿ˜ƒ๐Ÿ‘๐Ÿฝ

Success ๐Ÿฅ‡leaves clues ๐Ÿ•ต๏ธโ€โ™€๏ธ = Those of us with our head on straight, a proper upbringing, utmost self-respect, and mindful of finances ๐Ÿ’ฐcook fresh at home ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ’ฏ๐Ÿ˜Ž

โš ๏ธ๐Ÿ›‘= PLEASE donโ€™t be one of those weirdos ๐Ÿคก๐Ÿคชthat complains about money ๐Ÿ’ฐ in private, yet eat out very frequently, โžก๏ธwait in line 1 one hour for take-out junk food โ˜ ๏ธPAY $40 for a dozen donuts ๐Ÿฉ ๐Ÿ˜ฒ๐Ÿคก๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ, but then COMPLAIN in private ๐Ÿคก๐Ÿ˜ฒ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿคฎ๐Ÿคฃ

โš ๏ธIf your putting in more time โฐand effort ๐Ÿ’ญinto what costume ๐ŸŽญ you will wear, and which toxic processed junk foods ๐Ÿฉ๐Ÿญ๐Ÿซ๐Ÿฌyou โ€œwantโ€ to consume, rather than which exercises ๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธyou will do today and which healthy foods you will cook ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿณ today, congratulations, you are a victim of consumer manipulation, and itโ€™s a miserable road to mental health, poor physical health, and of course poor financial health๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธโ˜น๏ธ๐Ÿคก

MOVE MOVE MOVE ๐Ÿšดโ€โ™€๏ธ๐Ÿคพโ€โ™€๏ธ๐ŸŒ๏ธโ€โ™€๏ธ๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธ

โœ…INVEST IN YOURSELF ๐Ÿ’ช Create more opportunities and reasons to COOK and EXERCISE as much as possible and you will be ๐Ÿ’ฏphysically, mentally, and financially healthier ๐Ÿฅณ๐Ÿ’ฐ๐Ÿ’ต๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

โŒโš ๏ธRECIPE for disaster ๐Ÿ™€๐Ÿ™ˆ๐Ÿ›‘
Eating out and missing physical activity too frequently, depending on restaurants cafes and bars for โ€œfoodโ€ , and โ€œgymsโ€ for โ€œexerciseโ€, AND missing workouts ๐Ÿ‹๏ธโ€โ™€๏ธ AND unhealthy expensive โ€œfoodโ€ = old + poor health + hungry + broke ๐Ÿคก๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ๐Ÿ˜ญ

Who else is cooking ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿผโ€๐Ÿณ today because you have the 1 power ๐Ÿฆนโ€โ™€๏ธand the time โŒš๏ธ, 2 want the freshest healthiest locally produced products as much as possible, 3 DONT want to pay extravagant prices for something you can make better, healthier and cheaper, 4 and want to be a good role model to family friends by being self-sufficient ๐Ÿ’ช๐Ÿฝ๐Ÿ˜Ž๐Ÿ’ฏDIY ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ

Invite the children, young adults, seniors to help out in the kitchen and gym to be part of the process ๐Ÿ™Œ๐Ÿผ๐Ÿค—

Have a fun day ๐Ÿฅณ

Coach George Tsanis โค๏ธ


#chestnut
ย #goodvibesย #happyhalloweenย #goalsย #lifeย #loveย #homeworkoutย #workoutsolutionsย #healthylifestyleย #crossfitย #traditionalย #gymย #sweetย #halloweenย #healthย #foodย #travelย #cardioย #fitnessย #fitnessmotivationย #inspirationย #lifestyleย #motivationย #workoutย #healthyfoodย #blessedย #trickortreatย #smileย #veganย #veganfood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s